SALA ZEBRA TOWER
Konferencja prasowa, śniadanie prasowe

Konferencja prasowa? Śniadanie prasowe? Zapraszamy do Zebra Tower na 8 oraz 12 piętro biurowca. Na ósmym piętrze oferujemy nowoczesną przestrzeń idealną na śniadania prasowe, które jednocześnie wymagają nowoczesnego, domowego, loftowego klimatu i z drugiej strony są w samym centrum Warszawy, przy stacji Metro Politechnika (Warszawa Śródmieście).

Kompleksowa obsługa konferencji pracowej i śniadania prasowego: sala w Zebra Tower + śniadanie prasowe w atrakcyjnej cenie.

Sala Prasowa, Konferencja: Śniadanie prasowe
GALERIA

Sala Prasowa | 65m2


Sala Prasowa

Wyposażenie

Klimatyzacja | Wi-Fi | 2x TV 55'' | 1xFlip Chart | Światło dzienne | Widok na Centrum Warszawy

  • pufy konferencyjne, fotele
  • 50 krzeseł konferencyjnych
  • na życzenie Klienta dodatkowe wyposażenie zamawiane jest z wypożyczalni
Cennik

WSTĘPNA REZERWACJA SALI



SALA NA KONFERENCJĘ PRASOWĄ ORAZ ŚNIADANIE PRASOWE od 1.500 zł za 4h

Śniadanie prasowe od WE Catering (4h) (ceny netto dla grup > 35 os.)

Przerwa Kawowa '1'
Kawa z expresów
Herbata smakowa
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko)
Soki warzywne (pomidor, marchewka)
Woda gazowana i niegazowana

+ Śniadanie 1 (60 zł netto - cena przerwy kawowej + śniadania)

Kanapki z bagietki (2 szt./os.) z grillowanym kurczakiem, rukolą i suszonym pomidorem; z szynką sezonowaną, sałatą rzymską i oliwkami; z łososiem wędzonym, musem chrzanowym, ogórkiem i kiełkami; z grillowanymi warzywami i kozim serem

Tortille (2 szt./os.) z szynką wędzoną i mixem sałat; z tuńczykiem, ogórkiem i grillowaną cukinią

Sałatki (15 dkg/os.) z kaszy bulgur z kurczakiem, szpinakiem, czerwonym, grapefruitem i pestkami dyni; sałatka caprese z mozzarellą, pomidorkami cherry, bazylią i oliwkami; taca warzyw (marchewka, ogórek, papryka kolorowa, rzodkiewka, pomidorki cherry, seler naciowy) z dipami (sos czosnkowy, sos słodko – kwaśny, jogurt z pesto)

+ Śniadanie 3 (72 zł netto - cena przerwy kawowej + śniadania)

Kanapka Panini / Bajgiel (2 szt.) z łososiem wędzonym, pomarańczą, grillowaną cukinią i kiełkami; z szynką szwarcwaldzką, grillowanymi warzywami i sałatą rzymską; z indykiem, sosem jogurtowym, kolendrą i pomi dorkami cherry; z tuńczykiem, jajem, suszonym pomidorem i szczypiorem; z pomidorem, mozzarellą i bazylią; z serami pleśniowymi, orzechami i żurawiną

Sałatki (20 dkg/os.) z arbuza, sera feta, szynki sezonowanej, kiwi, ogórka, sałaty rzymskiej i roszponki; z pieczonych pomidorów, grillowanej cukinii, pieczarkami; z koziego sera i kaszy kus kus

Słodkości: Mix ciastek francuskich (2 szt/ por): croissanty, danisze, ciastka francuskie z marmoladą; Pudding z kaszą manną z cynamonem, malinami i miodem; Jogurt z musami (mango, malina, jagoda, kiwi) + muesli 1 szt (do wyboru)

Owoce filetowane (10dkg/os.)